Ontdreuning & Absorptie

Industrieel gebouw beschermen tegen trillingen geproduceerd door machines.

Machines, vooral in de zware industrie, kan de constructie van het gebouw ernstig in gevaar brengen, met niet alleen een risico voor het gebouw, maar ook voor de veiligheid van het personeel dat bij de productie betrokken is.

In feite zijn de trillingen die door deze machines gedurende een lange periode worden geproduceerd, zowel schadelijk voor de constructie als voor de machine, met bijbehorende extra investeringen in onderhoud die erg duur kunnen zijn.

Onze oplossing
Met een breed scala aan producten met specifieke eigenschappen voor trillingsisolatie, is Isolgomma Megamat de ideale oplossing voor het beheersen van interne trillingen geproduceerd door machines.
Megamat is ook de ideale oplossing tegen trillingen van buitenaf. Dit is bijvoorbeeld het geval voor alle bedrijven die moeten zorgen voor de goede werking van meetinstrumenten die gevoelig zijn voor trillingen. Andere voorbeelden zijn storende trillingen van warmtepompen, HVAC of spoorlijnen.

Duurzaam
Isolgomma Megamat is gemaakt uit 90% gerecyclede grondstoffen en heeft een hoge prestatie over een lange termijn.
Wanneer je kiest voor de oplossing met Isolgomma Megamat, dan zullen wij u voorafgaand aan het project altijd voorzien van een uitgebreid akoestisch prestatierapport.

Onze ontdreuning & absorptie

 

Isolgomma Megamat

SIREX® ASD

SIREX® Noppenschuim

Advies nodig?

Wenst u advies, een gratis sample of documentatie?

Neem contact op met onze experts.

Bel 088-0184900 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Privacy beleid *