Vacature Logistiek Materiaal Planner

Beschik jij over een echte hands-on mentaliteit en werk je uiterst nauwkeurig? Kun jij goed het overzicht bewaken en durf je verantwoordelijk te zijn voor ons gehele logistieke proces?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

ISMT B.V. is gevestigd in Haarlem (Waarderpolder) en is de specialist in de bouw en industrie met focus op de niche markten Akoestiek & Isoleren (Bouw) en Beschermen & Presenteren (Industrie). Samen met onze partners ontwikkelen wij innovatieve en hoogwaardige oplossingen, voor het beschermen van mensen, middelen en milieu.

Onder onze merknaam Sirex bieden wij de beste kwaliteit kunststofschuimproducten, waaronder persoonlijke bescherming, ondervloeren en akoestische isolatie. Door het ‘denken in synthetische materialen’ levert ISMT B.V. duurzame en betrouwbare oplossingen aan haar klanten.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Logistiek Materiaal Planner

– 40 uur per week –

Wat verwachten wij van jou?

In de functie Logistiek Materiaal Planner ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces: van het plannen van de verwerking tot aan ontvangst bij de afnemer. Je regelt de transporten van verwerkers en klanten.

Je houdt je voornamelijk bezig met:

  • Orderpicking, Laden en lossen van de binnenkomende en uitgaande vracht (50% van de tijd)
  • Zorgen voor correcte administratieve afhandeling van in- en uitgaande goederenstromen
  • Initiëren van aan- en afvoer van materialen
  • Monitoren van assemblage orders vanuit het ERP systeem
  • Afstemmen van de planning met diverse productielocaties

 Als Logistiek Materiaal Planner bewaak je de dagelijkse leveringen en zorg je ervoor dat eventuele materiaaltekorten op tijd aangevuld zijn. Het is van belang dat je gestructureerd te werk gaat en processen kunt coördineren. Daarnaast zorg je dat de materialen voor assemblageopdrachten tijdig naar de productielocaties worden verstuurd en verwerk je de bevestigingen in de systemen. Goed om kunnen gaan met computers en op nauwkeurige wijze (cijfermatige) gegevens kunnen verwerken in onze systemen is belangrijk! Hierop onderneem je ook de vervolgacties. Als Logistiek Materiaal Planner beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zodat je goede relaties behoudt met collega’s en leveranciers.

 

Wie ben jij?

N

Opleidingsniveau: MBO+ 

N

Werkervaring met Heftruck / reach truck

N

Kan goed omgaan met en werkt graag op de computer;

N

Ervaring met office 365 en ERP-systemen, kennis van het
Unit4-systeem is een pre;

N

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pre;

N

De volgende competenties passen bij jou: taakgericht, overtuigingskracht, communicatief sterk, affiniteit met cijfers en zelfstandig.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie aan binnen ons enthousiaste en hardwerkende team.

De afwisselende functie geeft je gelegenheid om in teamverband te werken, maar ook om je eigen werkzaamheden in te richten.

Daarnaast stimuleren wij graag jouw persoonlijke ontwikkeling door het volgen van trainingen en opleidingen. En uiteraard hoort bij deze functie een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren naar deze functie?

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn voor deze vacature? Solliciteer dan nu meteen!
Dit doe je door je CV met motivatie te versturen naar Jeroen Dechering via info@ismt-bv.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Contact telefoon