Isolgomma Roll

Isolgomma Roll

Hoogwaardige akoestische isolatie met een dikte van 5, 7 of 10 mm. Snel, eenvoudig en nauwkeurig te verleggen. Bestand tegen vocht. Geleverd op rollen van 1,04 x 5 meter.

Isolgomma Roll bestaat uit een serie producten voor akoestische isolatie van vloeren, die reeds 30 jaar in de bouw aanwezig is. Het gebruik van speciaal gerecycled SBR-rubber geeft de producten een goede draagkracht en elasticiteit, waardoor het uitstekend geschikt is voor contactgeluidisolatie voor elk type vloer. Isolgomma Roll Line heeft uitstekende akoestische eigenschappen en is eenvoudig te plaatsen.

De stevige en flexibele mat past zich perfect aan de ondergrond aan en dankzij de zelfklevende langsnaad is het eenvoudig en snel te plaatsen. Isolgomma Roll is onderdeel van een familie van rubberen producten, die vervaardigd worden met milieuvriendelijke technologie- en productieprocessen, waarbij gebruik gemaakt wordt van meer dan 92% hergebruikt materiaal.

Roll Radiant

Isolgomma Roll Line Radiant is een isolatiemateriaal gebaseerd op de innovatieve Isolgomma Roll akoestische isolatie. Maar nu met toevoeging van een thermische isolerende en dampremmende laag. Dit isolatiemateriaal met een dikte vanaf 5 tot 10 mm heeft een reflecterende rugzijde van poly aluminiumfolie.

Vloerverwarming beter tot zijn recht

De speciale laag poly aluminiumfolie wordt met plaatsen naar boven gericht. Een flink deel van de warmte afkomstig van vloerverwarming, gaat daardoor niet verloren in de constructie. In plaats daarvan wordt het door de dekvloer de woning of kantoor in gereflecteerd. Diezelfde laag is ook zeer dampremmend ; µ waarde = 125.000. Dit voorkomt dat vocht optrekt in de vloer.

 

 

Toepassingen

N

Akoestische zwevende dekvloer

N

Presteert ook onder hoge drukbelasting

N

Industrievloeren

N

Retail- /Supermarkt vloeren

Voordelen

N

Hoogwaardige akoestische isolatie met een geringe dikte

N

Snel, eenvoudig en nauwkeurig te plaatsen

N

Bestand tegen omstandigheden tijdens de bouw en het aanbrengen van de dekvloer

N

Bestand tegen vocht, geen extra folie nodig bij toepassen van anhydriet dekvloer

Accessoires

Isolgomma Profyle
Flat 5/15

SIREX®
LT Tape

Advies nodig?

Wenst u advies, een gratis sample of documentatie?

Neem contact op met onze experts.

Bel 088-0184900 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Privacy beleid