OEM – Maatwerk voor jouw idee

Wat betekent OEM?

Stel, je hebt een mooi concept bedacht en je wilt het gaan uitwerken. Hoe pak je dat aan? OEM biedt daar de oplossing voor. 

OEM is een afkorting van Original Equipment Manufacturer. Bij ISMT wordt OEM geïnterpreteerd ‘alles is maatwerk’. Voor het realiseren van maatwerkproducten maken we gebruik van diverse verwerkingsmethoden, afhankelijk van het product van de klant. Elke klant die onder OEM valt, heeft unieke vereisten. Of het nu gaat om op maat gemaakte matten, isolatieafdekking of diverse producten voor verschillende defensies, bij ISMT kunnen we zowel halffabricaten als eindproducten leveren. Het begint allemaal met het idee en wensen van de klant.

Het begint met een goed idee

Bij ISMT begint OEM altijd met een goed idee van de klant. Wanneer een klant bij ons komt, brengen ze hun wensen, behoeften en vereisten voor het product in kaart. Wij bieden de klant advies over materialen, combinaties van schuim en andere details die passend zijn bij het idee. Gedurende het hele proces begeleiden wij de klant. Zodra de klant akkoord gaat met het voorstel, maken wij een ‘golden sample’, een goedgekeurd voorbeeld. Als de klant tevreden is met het golden sample, gaan we over tot de productie van het maatwerkproduct. Bovendien kunnen we na de productie ook zorgen voor de verpakking van het product. 

In de OEM-markt is alles dus maatwerk. Elke klant en elk project brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Elk product is uniek en vereist een specifieke verwerkingsmethode. Wij begeleiden onze klanten stap voor stap. Heb je een interessant idee en wil je meer weten over onze maatwerktoepassingen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om je te adviseren.

Onze verwerkingstechnieken

Hoogwaardig kunststofschuim wordt normaliter aangeleverd in blokvorm en rolvorm. Om het gemakkelijker te maken verwerken wij het voor je met onderstaande technieken:
– Lamineren rol / blok
– Splitten
– Zelfklevend maken
– Thermovormen
– Snijden, zagen of bekanten
– Waterjetten / frezen 

Onze oplossingen zijn:

Custom-made; specifiek op klant wensen, tijdbesparend & voor diverse toepassing geschikt

 

SIREX PE EV30

SIREX PE VA35

SIREX PE EV50

SIREX PE LD18

SIREX PE LD33

SIREX PE10

SIREX PE20

SIREX PE30

SIREX Slaapmatten

SIREX Gymnastiekmatten

Advies nodig?

Wenst u advies, een gratis sample of documentatie?

Neem contact op met onze experts.

Bel 088-0184900 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Privacy beleid *

Contact telefoon