Akoestische vloerisolatie

Ons specialisme is het beheersen van contactgeluiden en trillingen in gebouwen. Hierin bieden wij een unieke projectbegeleiding.

Onze klanten hebben de zekerheid dat de vooraf bepaalde akoestische prestatie behaald wordt, zodat de eindgebruiker een optimaal akoestisch comfort ervaart. De ruimte wordt stiller en rustiger ervaren.

Akoestische vloerisolatie wordt gebruikt om loopgeluiden en andere contactgeluiden te voorkomen.

Contactgeluidsisolatie is de oplossing voor geluidshinder binnenshuis. Een dergelijke geluidsisolatie is zeer wenselijk, vooral in binnenstedelijke gebieden of appartementen boven een supermarkt of andere detailhandel. Bij de renovatie of herinrichting van een gebouw wordt vaak rekening gehouden met het contactgeluid en het gewenste geluidsniveau.

Contactgeluiden worden veroorzaakt door de trillingen van bepaalde onderdelen van een gebouw, bijvoorbeeld door mensen die lopen, stoelen die schuiven of deuren die open / dicht gaan. Contactgeluid kan zich over het hele gebouw verspreiden, vooral wanneer de dekvloeren en vloerconstructies met elkaar verbonden zijn. ISMT’s geluidsisolatie onder de zwevende dekvloer of de afwerkvloer voorkomt contactgeluiden.

Onze akoestische vloerisolatie

 

Isolgomma Point

Isolgomma Highmat

Isolgomma Upgrei

Isolgomma Grei

Isolgomma Roll

Isolgomma Uproll

Isolgomma Syl AD

Isolgomma Sylcer

Isolgomma Sylwood

SIREX® PE 3006/005

SIREX® PE 35/01

Advies nodig?

Wenst u advies, een gratis sample of documentatie?

Neem contact op met onze experts.

Bel 088-0184900 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Privacy beleid *

Contact telefoon