Onze oplossingen

Akoestiek & Isoleren

Het vinden van de juiste akoestische oplossing in een project is vaak een complexe aangelegenheid. Ook voor architecten en akoestisch ingenieurs. Daarom kan een akoestisch prestatierapport voor de start van een project van toegevoegde waarde zijn.

Speciaal voor deze vraagstukken levert ISMT B.V. gratis een Akoestisch Prestatie Rapport voor projecten. Deze unieke service zorgt ervoor dat architecten, akoestisch ingenieurs, aannemers én vloerenbedrijven de juiste keuzes maken ten behoeve van vloerakoestiek. Het optimaliseren van het akoestisch comfort is altijd het gemeenschappelijk doel.

Bouw
Industrie

Beschermen & Presenteren

ISMT is de specialist in hoogwaardig PE schuimen, op maat gemaakte halffabricaten en speciale componenten. Wij garanderen de hoogste standaard van productkwaliteit en efficiënte productiemogelijkheden binnen de industrie. Daarmee zijn wij in staat een breed assortiment aan schuimmaterialen te verwerken naar o.a. inlays voor verpakkingen, materiaalbehandeling en andere componenten.

Hoogwaardige Polymeerschuim is het perfecte materiaal om uw (kostbare) goederen te beschermen of te presenteren. Het schuim laat geen sporen achter, is stevig genoeg om uw product op zijn plek te houden tijdens transport en is in nagenoeg iedere vorm leverbaar. Aangeleverd in blok- of rolvorm kunnen wij het materiaal o.a. vakkundig verwerken middels splitten, snijden, lamineren en zelfklevend maken.

Akoestische vloerisolatie

Akoestische wandisolatie

Ontdreuning

Absorptie

Ontkoppeling

Isolatie afdekkingen

Verpakkingsindustrie

OEM

Advies nodig?

Wenst u advies, een gratis sample of documentatie?

Neem contact op met onze experts.

Bel 088-0184900 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Privacy beleid *

Contact telefoon