Verpakkingsindustrie

Product beschermend schuimassortiment.

Productbescherming is een belangrijke markt binnen de schuimindustrie en volop in ontwikkeling bij ISMT. Ditmaal door het ontwikkelen in kwaliteit om nog beter te voldoen aan de prestaties, efficiëntie en esthetische eisen van onze klanten.

Plastazote en Alveo block zijn al tientallen jaren de norm voor de bescherming van producten tijdens het transport, de langdurige opslag en de conserveringstoepassingen dankzij het lichte gewicht, de esthetische kwaliteiten, de uitstekende slagvastheid en de compatibiliteit met een brede waaier van verwerkingstechnieken.

 

Wij zijn experts in hoogwaardig schuim

Hoogwaardige kunststof schuim is het perfecte materiaal om uw goederen te beschermen of te presenteren. Het laat geen sporen achter, is stevig genoeg om uw product op zijn plek te houden voor transport en is in elke vorm leverbaar. Wij kunnen het materiaal vakkundig verwerken middels splitten, lamineren en zelfklevend maken.

Vragen over meer of andere oplossingen?

Hoogwaardig schuim wordt op duurzame wijze ingezet voor productbescherming & -presentatie. Wenst u advies, een gratis sample of documentatie? Neem contact op met onze experts. Bel 088 – 130 6158 of laat een bericht achter via contactformulier dat u onder aan deze pagina kunt terug vinden.

Ons Product beschermend schuimassortiment

Plastazote LD24

Plastazote LD29

Plastazote LD45

SIREX® Block NA36

SIREX® Block NT17

SIREX® PE30

SIREX® Noppenschuim

Advies nodig?

Wenst u advies, een gratis sample of documentatie?

Neem contact op met onze experts.

Bel 088-0184900 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Privacy beleid