Isolgomma Rewall

AKOESTISCHE EN THERMISCHE WANDISOLATIE

Hoge thermische en akoestische isolatie, met een dikte van 40 mm. Bekleden van bestaande wanden. Duurzaamheid en stabiliteit op lange termijn. Eenvoudige en snelle verwerking. Geleverd op platen van 1,2 x 2 meter.

Het Rewall-paneel is een gelamineerd paneel met een gipsplaat als basis, opgebouwd met een geluidabsorberende polyesterplaat en een rubberplaat met een hoge dichtheid. Rewall is uitermate geschikt voor toepassingen op bestaande wanden waar akoestische restauratie en/of opwaardering noodzakelijk is. Het paneel heeft hoge thermisch-akoestische isolatie-eigenschappen, is handig te monteren en milieuvriendelijk, omdat het geproduceerd is van gerecycled en geregenereerde materialen.

Rewall is speciaal ontwikkeld voor indelingswanden en scheidingswanden in woningen. Rewall wordt direct toegepast op bestaande wanden met gebruik van schroeven en zonder het verwijderen van bestaand pleisterwerk of gipsplaten van bestaande wanden. De Rewall Line is deel van een familie van rubberen producten, die vervaardigd worden met milieuvriendelijke technologie- en productieprocessen, waarbij gebruik gemaakt wordt van meer dan 92% hergebruikt materiaal.

 

Toepassingen

N

Thermische en geluidisolatieverbetering van scheidingswanden in woningen

N

Toepassing op bestaande locaties waar extra stenen muren niet mogelijk zijn

N

Bekleding van bestaande wanden zonder ‘metal studwanden’ te monteren

Voordelen

N

Thermische en geluidisolatie

N

Kan worden gemonteerd op bestaande wanden

N

Duurzaamheid en stabiliteit op lange termijn

N

Milieuvriendelijk product

Advies nodig?

Wenst u advies, een gratis sample of documentatie?

Neem contact op met onze experts.

Bel 088-0184900 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Privacy beleid *

Contact telefoon