Isolgomma Sylcer

Voorbeeld van Isolgomma Sycler in uitvoering
Isolgomma Sylcer close up van hoek

AKOESTISCHE VLOERISOLATIE ONDER TEGELS

Akoestische vloerisolatie voor commerciële ruimten zoals winkels. Direct toepasbaar op bestaande vloeren, waarop een keramische of stenen vloer wordt toegepast.

Isolgomma Sylcer is geschikt voor het aanpassen van bestaande gebouwen met tegelvloeren. Sylcer is een rubberen mat van grotendeels zorgvulidg geselecteerd gerecycled materiaal met een hoge dichtheid en een laag gewicht, die contactgeluid reduceert.

De mat wordt rechtstreeks aangebracht op bestaande vloeren zonder de originele tegels te verwijderen of op bestaande dekvloeren. Vervolgens kunnen direct nieuwe tegels op deze akoestisch isolerende ondergrond worden verlijmd.

Isolgomma Sylcer is vervaardigd met milieuvriendelijke technologie- en productieprocessen, waarbij gebruik gemaakt wordt van meer dan 90% hergebruikt materiaal. Deze serie draagt bij aan het puntensysteem volgens LEED binnen de codering van Materials & Resources 1-1.1-1.2-2-3-4-5.

 

Toepassingen

Isolgomma Sylcer wordt vooral toegepast op bestaande vloeren in commerciële ruimten, zoals supermarktvloeren, waarbij er boven de supermarkt appartementen aanwezig zijn. Het gebruik van de Sylcer voorkomt hierbij de flankerende contactgeluiden die ontstaan en voor hinder in de bovenliggende appartementen kunnen zorgen.

 

Voordelen

N

Minimale dikte (3 mm)

N

Direct toepasbaar onder keramische of stenen vloertegels

N

Direct toepasbaar op bestaande vloeren

N

Eenvoudig te plaatsen

N

Milieuvriendelijk

Accessoires

Isolgomma Profyle Flat 5/15

SIREX LT Tape

Advies nodig?

Wenst u advies, een gratis sample of documentatie?

Neem contact op met onze experts.

Bel 088-0184900 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Privacy beleid *

Contact telefoon