Isolgomma Trywall

AKOESTISCHE WANDISOLATIE

Hoge akoestische en thermische isolatiewaarden, met een dikte van 48 mm. Hoge weerstand tegen vocht en condensvorming. Zeer eenvoudige verwerking. Geleverd op platen van 0,6 x 1,2 meter.

Voor de wandisolatie ontwikkelde Isolgomma de Trywall serie. De Trywall-producten bestaan uit een innovatieve serie producten, ontworpen om uitstekende oplossingen te bieden voor akoestische en thermische isolatie, speciaal gemaakt voor alle lichte wanden voorzien van gipsplaat. Het Trywall-paneel is gemaakt van een plaat van SBR-rubber met een hoge dichtheid, gekoppeld aan twee polyestervezelplaten, resulterend in een technologisch geavanceerd product met hoge prestaties.

De Trywall-serie combineert uitstekende akoestische prestaties met optimale thermische isolatiewaarden. De producten zijn extreem gemakkelijk en praktisch aan te brengen tussen een systeem van lichte wanden. De Trywall Line is deel van een familie van rubberen producten, die vervaardigd worden met milieuvriendelijke technologie- en productieprocessen, waarbij gebruik gemaakt wordt van meer dan 90% hergebruikt materiaal.

 

Toepassingen

N

Akoestische en thermische isolatie van metal studwanden

N

Akoestische en thermische isolatie van verlaagde plafonds

Voordelen

N

Hoge akoestische en thermische isolatiewaarde

N

Hoge weerstand tegen vocht

N

Gemakkelijk te plaatsen in metal stud en/of houten regelwerk wanden

Advies nodig?

Wenst u advies, een gratis sample of documentatie?

Neem contact op met onze experts.

Bel 088-0184900 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Privacy beleid *

Contact telefoon