Ontdreuning

Ontdreuningsplaten die beschermen tegen trillingen

Machines die worden gebruikt in zwaardere industrieën geven trillingen af. Deze trillingen kunnen de constructie van het gebouw in gevaar brengen, voor hinderlijk dreunend geluid zorgen, maar kunnen er ook voor zorgen dat de onderdelen in de machine zelf sneller slijten. Dit heeft niet alleen risico voor het gebouw zelf, maar ook voor de veiligheid van het betrokken personeel. Een oplossing hiervoor is ontdreuningsmateriaal. Onze ontdreuningsmatten vangen de trilling uit de machine op, zorgt ervoor dat de machine stabiel blijft draaien en beschermt de machine ook tegen slijtage. Dit voorkomt niet alleen directe schade, maar ook schade en duur onderhoud op langere termijn.

Grote toegevoegde waarde

De ontdreuning heeft niet alleen toegevoegde waarde in zware industrieën, maar kan ook gebruikt worden op diverse vlakken zoals een airco-unit, trillingen van HVAC, spoorlijnen of een warmtepomp. De trillingsisolatie kan in stroken of platen gebruikt worden bij het ontkoppelen van vloeren en fundaties van gebouwen, machines, wegen, bruggen en spoorlijnen. Daarnaast kan de ontdreuning gebruikt worden als oplegging in de woningbouw, bij een betonnen constructie maar bijvoorbeeld ook als laaddok bij een supermarkt. De vrachtwagen die over de, met Isolgomma megamat opgelegde vloer rijdt, geeft nu geen trillingen meer af. Handig wanneer de supermarkt gelegen is in een woonwijk.

ISMT projectbegeleiding maakt het oorverdovend stil

Bij ISMT hebben wij ruime ervaring in ontdreuning en het verminderen van geluiden en trillingen. Wij kunnen je begeleiden bij elk project en geven je zekerheid in elke fase. Per project maken wij berekeningen die we presenteren in een rapport. Deze rapportage is inclusief de waardes volgens Nederlands bouwbesluit en bevat een overzicht van de benodigde materialen. Wij testen vooraf de drukbelasting en meten de prestatie op lange termijn. Daarnaast zorgen wij voor een optimale begeleiding en gaan daarbij voor een optimaal resultaat. We staan je bij met adviezen en begeleiding in iedere fase van het traject. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen Isolgomma Megamat

  • Hoge prestatie op lange termijn
  • Bestaat uit 90% gerecyclede grondstoffen
  • Voorafgaand een uitgebreid akoestisch prestatierapport
  • Zelf-drainerend en vorstbestendig product
  • Bestand tegen oliën en ook tegen matig agressieve zuren
  • Prestaties en betrouwbaarheid op lange termijn

Onze ontdreuningsproducten

 

Isolgomma Megapoint

Isolgomma Megamat

Advies nodig?

Wenst u advies, een gratis sample of documentatie?

Neem contact op met onze experts.

Bel 088-0184900 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Privacy beleid *

Contact telefoon