Akoestische isolatie

Akoestisch prestatie rapport

Het vinden van de juiste akoestische oplossing in een project is vaak een complexe aangelegenheid voor architecten en akoestisch ingenieurs. Daarom kan een akoestisch prestatierapport voor de start van een project van toegevoegde waarde zijn.

Het bepalen van de juiste akoestische isolatie in gebouwen is een complex proces. Speciaal voor deze vraagstukken levert ISMT B.V. gratis een Akoestisch Prestatie Rapport voor projecten. Deze unieke service zorgt ervoor dat architecten, akoestisch ingenieurs of aannemers de juiste keuzes maken ten behoeven van vloerakoestiek. Het optimaliseren van het akoestisch comfort is altijd het gemeenschappelijk doel.

N

Structuur en draagkracht van de constructie.

N

Aanwezigheid vloerverwarming.

N

Type vloerbedekking: laminaat, LVT/PVC, tegels, enz.

N

Sterkte / hoogte van de vloerstructuur.

N

Gewicht van de (afgewerkte) dekvloer.

N

Drukbelasting (kort- en langdurig).

Controle van grondstof tot eindproduct!

De grondstoffen voor onze producten bestaan voor minstens 92% uit gerecycleerde materialen. Ons milieubeleid is niet alleen gericht op het product, maar omvat het gehele productieproces door middel van een gedetailleerde LCA (Life Cycle Assessment). Vanzelfsprekend zijn de producten CE gecertificeerd.

De specialist in vloerakoestiek.

Ons specialisme is het beheersen van contactgeluiden en trillingen in gebouwen. Hierin bieden wij een totaaloplossing en projectbegeleiding, waardoor u als klant zekerheid heeft over de akoestische prestatie die vooraf in rapport wordt aangegeven. Eindgebruikers ervaren een optimaal akoestisch comfort; meer stilte en rust in ruimtes.

B

Akoestische vloerisolatie

B

Akoestische wandisolatie

B

Ontdreuning & absorptie

B

Ontkoppeling

Advies nodig?

Wenst u advies, een gratis sample of documentatie?

Neem contact op met onze experts.

Bel 088-0184900 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Privacy beleid