Akoestische isolatie appartementencomplex wapen van Breskens

Het Wapen van Breskens is een voormalig hotel In het Zeeuwse vissersdorp Breskens. Recent is het hotel gesloopt. Op dezelfde locatie, met uitzicht op de zeejachthaven, wordt een gelijknamig complex gerealiseerd met 22 luxe appartementen. Om aan Bouwbesluit te voldoen moesten de vloeren akoestisch geïsoleerd worden. Bovendien had Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen de wens om +10 dB Ico / 49 dB LnT,A te halen. Vloerenbedrijf Blok en Butler deed een beroep op de expertise van ISMT uit Haarlem.

Op de lichte betonvloer was een zwevende dekvloer noodzakelijk. Onze specialisten adviseerden in dit geval de slechts 7 mm hoge Isolgomma Roll 7. Deze duurzame oplossing bestaat uit voornamelijk gerecycled SBR rubber. De mat bood in deze toepassing voldoende demping om aan de gestelde eisen en de wens van de aannemer te voldoen. Op basis van een op voorhand specifiek gemaakt rapport van onze specialisten, was de aannemer overtuigd van de oplossing en werd Isolgomma Roll 7 gekozen. Vloerenbedrijf Blok en Butler, die al eerder met producten van ISMT werkte, verwerkte de isolatiematten op vakkundige wijze.

Toegepast product

Wij zijn experts

In vloerakoestiek

Ons specialisme is het beheersen van contactgeluiden en trillingen in gebouwen. Hierin bieden wij een totaaloplossing en projectbegeleiding. Onze klanten hebben de zekerheid dat de vooraf bepaalde akoestische prestatie behaald wordt, zodat de eindgebruiker een optimaal akoestisch comfort ervaart. De ruimte wordt stiller en als rustiger ervaren.

Advies nodig?

Wenst u advies, een gratis sample of documentatie?

Neem contact op met onze experts.

Bel 088-0184900 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Privacy beleid *

Contact telefoon